Situated in Wythenshawe, Manchester

New internal two-storey steel frame office extension

This complicated and intensive project consisted of the construction and fit out of a new internal two-storey steel frame office extension and ancillary facilities within a live and extremely busy operational storage facility.

B&E Boys also carried out structural modifications to the existing warehouse façade, incorporating ramps, door openings and fire stopping works. The existing office central staircase and core areas were refurbished along with the lift lobby and toilets, creating glazed meeting rooms and break out areas.

In addition, the project involved the construction of a new two storey steel frame brickwork and render cladded external office extension, followed by a full refurbishment and fit out to the existing two-storey office accommodation inclusive of new plant rooms and data centres. External hard and soft landscaping works created a further 187 car parking spaces.