Situated in Lancashire

B&E Boys successfully completed the refurbishment and extension of a former mill owners house, which came complete with its own reservoirs and gatehouse.

There was a great emphasis on ensuring that the new build extension was a close match to the existing dwelling. Careful repair and treatment of the existing masonry were followed by quality masonry work by our own Stonemasons to ensure full satisfaction to the client.

The roof consisted of Rosemary roof tiling, atrium roof lighting, semicircular balconies and metal casement windows externally. Extensive use of the companies joinery manufacture facilities enabled the reproduction of some of the distinct features within the existing property.

Internally a high standard of ornate cornice and plasterwork was complimented by high quality joinery.